Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 10 mar 08, 21:02
Opprinnelig postet av Lemmy

Og hvem vil vel forhandle om spillere med en "skurk"? Uansett hvor dyktig han gjør jobben sin, vil folk ha skepsis når de går inn i forhandlinger med ham. Det kan føre til at vi får færre gode spillere.

 

Dette husker jeg mange var redde for før han ble ansatt da han var under etterforskning, men Kasey Wherman og Ardian Gashi har i allefall ikke blitt skremte. Det er mulig at disse tøffe gutta ikke er spesielt lettskremte, men jeg velger å tro det som de fleste som har forhandlet med Morgan Andersen sier; at han er en dyktig direktør som opptrer med stor profesjonalitet og ryddighet.

Jeg likte det forrige innlegget til anne der hun peker på det vesentlige i denne saken og stikkordet her er arbeidsrett. Det er mange som ikke liker Morgan, meningene er i beste fall delte. Det virker som om det er mange som mister hodet, lar seg rive med og ytrer mange ting som mangler belegg (Denne går ikke til deg Lemmy). Noen ganger tror jeg klubben tjener på å følge vanlige spilleregler og gjøre det beste ut av situasjonen. Samarbeide i stedet for å drive personjakt på klubbens bekostning.

---------------------------

FFK - "Av Østfoldinger for Østfoldinger"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f