Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

PlatinumCruiser

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 07
Innlegg: 710

Lagt til: 07 mar 08, 13:23
Opprinnelig postet av FFK Forever

YESSS! Deilig å bli kvitt svinet!! 

En større sytete drittunge en deg har jeg aldri sett!


Enig.

Jeg er nok den første til å gratulerer FFK med fantastisk god handel. Det er mange som mener det ikke er det, men dette er faktisk en meget god handel. Hvor mye tjente Bjørkøy i året? Hvor mange år var det igjen av kontrakten hans? Det å ha store lønnsutgifter til en spiller som aldeles ikke er god nok for førstelaget er en stor økonomisk belastning. Det at summen kan komme helt opp i 6,5 millioner må sies å være fantastisk. Hvor mye betalte FFK for han? I underkant av en halv million? Det vil si at FFK har tatt 13-gangeren, fantastisk.

Han er i landslagsdiskusjon, sier dere, dermed burde vi fått mye mer. Tullprat. Bjørkøy vil aldri spille for landslaget, i alle fall ikke mer enn 1-2 kamper til. Kanskje han kommer inn i troppen og får et par kamper ettersom han nettopp har gått til LSK. Med denne "ny spiller til norsk storklubb, hmmm, han må jeg ta med i troppen"-tankegangen til Hareide er det ikke umulig, men vi er vel alle enige om at han ikke er god nok.

De fleste her på forumet vet hvor dårlig jeg synes Bjørkøy er, og med den oppførselen han har vist det siste halve året skal jeg med glede bidra til pipekonsert når LSK kommer på besøk på Fredrikstad Stadion.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340