Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 07 mar 08, 10:48
Endret: 07 mar 08, 11:06
Opprinnelig postet av kanari
Noen her som kan gi noen seriøse svar på dette spørsmålet?

Hvilke styrker og svakheter karakteriserer Bjørkøy som spiller? Supportere kjenner jo spillerne sine best, og derfor vil jeg gjerne høre deres mening om dette.

En toveismidtbanespiller som først og fremst har sine styrker offensivt (les: bør ikke brukes som defensivt mditbaneanker, da faller han igjennom). Både Gashi og Wehrman er vesentlig bedre ballvinnere enn det Bjørkøy er. Taklingsstyrken er ok, men ikke veldig imponerende.

Bjørkøy har god løpskapasitet og jevnt over gode allroundegenskaper. Gjennomsnittlig fart. Har etter hvert utviklet seg til å bli meget god avslutter på volley, og er best i de posisjonene hvor han kan komme seg inn i feltet bakfra for å avslutte direkte. Tok overraskende enkelt over rollen til Brenne som "målfarlig midtbanespiller".

Bjørkøy innehar ikke like ekstrem spisskompetanse som det Brenne har, men er jevnt over en solid spiller. Bjørkøy er også meget anvendelig. Fungerer absolutt best som indreløper, men kan gjøre en god innsats som både høyre kant, høyre ving og høyreback. Fungerer også som kriseløsning på venstreback.

Bjørkøy er en seriøs kar når det kommer til profesjonelle holdninger og innsats på treningsfeltet, selv om disse egenskapene selvsagt har blitt overskygget av den senere tids divatakter. Noe stort kapteinsemne var han dog aldri.

Som en bonus kan det nevnes at han er en god straffetager.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f