Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

pølse

A-lagspiller

Ble medlem: 15 mar 04
Innlegg: 525

Lagt til: 29 feb 08, 07:09
Opprinnelig postet av Patrioten

Grunnen til at jeg er skeptisk keeperne, er at jeg mener at klubben burde ha fått tak i en keeperprofil, som kunne reddet flere poeng for oss, mens nå er vel sjansene for at vi taper poeng i steden, pga at Erik og Lasse må ha læring og at de er urutinerte og unge. Har de ikke hatt læring av spill på U21 landslaget og av Rami som sikkert har hjulpet de?



Hvis vi ikke skal gi tillit en av dem denne sesongen, når skal vi da gjøre det? Begge spiller på U21-landslaget, og er store talenter.

Denne sesongen er riktig tidspunkt å satse på enten Staw eller Bråthen. Kun et lag rykker direkte ned og forsvaret vårt virker bra. Så hvorfor ikke gi tillit til en ung og lovende keeper slik Brann gjorde med Håkon Opdal? Vi vil nok ikke tjene på det denne sesongen, men jeg har stor tro på at vi vil tjene på det i fremtiden.

Men vil ikke spore av tråden her. FFK vant på en heller dårlig dag. Sender en stor takk til inkompetente dommere og Lyns mindre effektive spisser. Abgar Barsom viser seg frem med fart og teknikk, og minner om en eldre Tarik.

Det var mye å ta tak i etter kampen. Wallace sliter defensivt, men bidrar godt fremover. Bråthen var litt nølende i et par situasjoner. Spissparet Tegström / West imponerte ingen, men det var ikke overraskende. Jeg synes ikke de utfyller hverandre. Brian West trenger et oppspillspunkt, slik som Holters nevnte. Men, La Mangaoppholdets og dagens største minus: BANEN! Mange norske lag drar til Spania for å finpusse formen i varmen, men banene er jo elendige. Man kunne like gjerne slått opp to mål på et jorde i Mysen og tatt kampene der. I dag sklei både Agim Shabani og Erik Bråthen under Lynangrep, og det resulterte i store sjanser. Greit, resultatet er ikke det viktigste i treningskamper, men det er aldri gøy å bli "syndebukk" når du er såpass ung.

---------------------------

You just have to accept that some days you`re the pigeon, and some days you`re the statue.
David Brent


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340