Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 28 feb 08, 21:06

Jøss, så positiv du er Paco.

Wallace Pereira er ingen god forsterkning? Tja, jeg vet ikke om du så vendinga hans i forkant av målet mot Tromsø eller dødballene hans? Eller leste intervjuet med ham i FB hvor han virker langt mer voksen enn de fleste andre fotballspillere i Norge selvom han kun er 23? Defensivt har han mye å gå på, men han virker villig til å trene og lære, så jeg tror FFK hjelper ham med å bli bedre på det feltet. Offensivt er han kanonbra!

Begynner å syns mer og mer synd på Ramberg etter at det hagler over ham med slike uttalelser hver bidige gang. Han er etter min mening ikke god nok for FFK, men han er langt fra så katastrofal som de fleste skal ha det til. Han er bra aggresiv defensivt og viser bra forståelse for spillet. På en god dag har han bra pasningsspill. Mangler en del på duellspillet og avslutninger og på sine dårligste dager er han ikke spesielt god. Men å kalle ham for en "katastrofe som vanlig" blir å ta i.

Ellers er jeg enig i dine meninger ang. Kvisvik, Barsom og Agim. Barsom er blant de 5 beste kjøpa i tippeligaen så langt i år, han kommer sikkert til å bety mange plusspoeng i 2008!

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340