Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 16 feb 08, 19:18

Fikk kun sett siste to minuttene av 1.omgang og hele 2. omgang. Men det jeg så var veldig, veldig positivt av FFK! Til tross for tøffe treninger i vinter, virket de fleste av guttene meget pigge.

Kouadio viser vel at han ikke er noen utpreget sentral midtbanespiller, og at han sliter litt med posisjoneringa defensivt. Men han spilte et veldig god kamp. Lærer han seg å slippe ballen litt tidligere i enkelte situasjoner, tror jeg han kan bli en hit i 2008.

Barsom fikk jeg bare sett litt av siden han byttet ut, men det er ingen tvil om at han er en klassespiller. Innlegget på målet til Gardar er det klasse over, teknikken på åssen han slår til ballen er veldig presist og bra. I tillegg virker han klok i sine valg, både med og uten ball. Jobber også veldig bra hjem. Gardar Johansson spilte en bra kamp. Har faktisk troa på at han kan bli en goalgetter til neste år. Virker mer målfarlig enn i fjor, men sliter kanskje litt med tempoet innimellom.

Piiroja er som vanlig oppofrende i duellene, og er sammen med Sigurdsson i Brann den beste midtstopperen i tippeligaen. Men er litt bekymret for Tarik. Savner den offensive spilleren med gnisten. I går syns jeg han var altfor delaktig i det defensive arbeidet. Det er jo på en måte positivt, men jeg skulle heller sett at det var noen andre som tok seg av den jobben for ham. En litt mer fri Tarik tror jeg vi kan dra mer nytte av.

Etter denne kampen gleder jeg meg til sesongstart. Vi sliter noe defensivt, men det kommer vel av at vi ikke stiller med den beste forsvarsrekka. Offensivt har vi masse bra kombinasjoner, og det lover godt når vi også kan sette innpå spillere som har noe å bidra med, eksempelvis Kouadio, West, Tegström og Kvisvik.

---------------------------

If Everton were playing at the bottom of the garden, I`d pull the curtains.
-Bill Shankley-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340