Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 05 feb 08, 09:24
Endret: 05 feb 08, 09:40
[Shadar]

"Han fikk viktige, pengesterke mennesker som Høili tilbake på banen med sin offensive stil overfor media"

Jeg tror vel ikke det var derfor Høili "ble med på laget" igjen. Jeg kan være enig med flight om at KTE kan være nærmest autoritær, men det vil jeg ikke si Morgan er. Han er bare god til å snakke med folk, trykke på de rette knappene. Morgan er en ekstremt dyktig kulturforvalter, mao han sørger for rett miljø i klubben. Og en ting til, som er j.... viktig, han klarer å se lengre enn østfold. Resten av Fredrikstad ville være fornøyde med å føle seg som konge ved å lede fylkes mest populære organisasjon. Det finnes ikke nok smarte folk som egner seg og som har lyst til å den rollen Morgan hadde. Fredrikstad by sverger til "livserfaring" fremfor utdanning, hva nå det enn er.

Flight: Morgan kommer tilbake. Jeg tror du trenger litt faith her nå  Civic society bla bla....

[Lars 29]

Kona til Høili var hovedårsaken til at han kom tilbake som hovedsponsor, men troen han hadde på M.A var en viktig årsak, noe Høili har uttalt seg om også media. Hvordan du kan si at KTE var autoritær er for meg en gåte, han var absolutt en inkluderende trener likt både av spillerne og folk i og rundt klubben. Selv om tydligvis dere har glemt det. Det var Eggen som førte til åpenhet i klubben, med åpent klubbhus etc..Føler vel ikke akkurat at klubben er like åpen og inkluderende nå. Må si at jeg savner han i klubben, hadde vært spennende å sett hva han hadde fått til med samme forutsetning og spillerstall som Grönis hadde i 2007. Men Eggen mente at M.A ikke hadde nødvendig kompetanse til å inneha en slik stilling, og det er jeg helt enig i. Det som har skjedd med KTE i Trondheim har ikke med KTE sin kompetanse å gjøre. Truls Dæhlie i VG sa det ganske så bra, " at en så dyktig person som KTE blir sykemeldt, har med klubben og driftingen av RBK å gjøre,  klubben spiser opp sine ledere ". Det samme skjedde jo også med kanskje Norges dyktigste fotballleder R.Bratseth ( han har resultater å vise til som tilsier at han er det ) 

Hyggelig at du liker M.A Shadar men at du drar inn utdanning her, blir vel litt feil. Hva slags utdanning og forutsetninger har M.A fremfor andre i en slik jobb?Absolutt ingen, lokal gutt, hockeyspiller, startet NISO(mye rot),leder i Lyn ( mye rot ) det er vel stor sett M.A CV, Det har vært mye rart i og rundt M.A, dette er noe han selv har skapt med sine medieutspill etc. For meg så bør en leder snakke om eget lag,og ikke andres. Selvfølgelig så finnes det andre dyktige ledere også i Østfold, men tror kanskje man kan også finne andre gode kandidater utenfor Østfold.

Blir M.A dømt så er han ferdig som leder, at folk her inne vil ha han tilbake, og ikke ser lenger enn nesetippen i denne saken synes jeg er helt utrolig. FFK kan ikke ha en leder som er dømt for dokumentfalsk, det sier seg selv. Blir han frikjent så er saken en helt annen. Det jeg stilte spørsmålstegn om var om det var riktig at M.A fikk ansvaret for å ta seg av kontrakter i FFK fra han ble ansatt i klubben, og at det var ganske utrolig at styreleder går ut og sier at dette kun var en sak mellom M.A og statsadvokaten, det er det definitivt ikke. Klart en slik sak vil og har påvikrket FFK negativt.

 

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340