Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 05 feb 08, 09:06
Opprinnelig postet av Lars 29

Er ingen vendetta mo M.A i den norske presse på noen måte, hvis noen måtte tro det

Må si at jeg er veldig bekymret for hva som har skjedd i klubben vår etter cupgullet. Hvor har all positiviteten blitt av.?

Ingen samlet vendetta, nei, enig så langt. Har bla sett Demokraten gå ut på lederplass og åpent kritisere f-b`s ensidige og spekulative dekning av saken. Men samtidig er det liten tvil om at TV2-sporten, VG og f-b tilsammen har klart å overbevise veldig mange om at Morgan er en skurk. Kunne vist fram tallrike eksempler på hvordan særlig disse tre mediene har vinklet saken slik at Morgan fremstår i et kunstig dårlig lys. Ett eksempel jeg har sett flere ganger er at de bruker som overskrift i et avsnitt " -Forfalsket kontrakter", altså med sitatstrek. Så i avsnittet under kommer det ikke fram noe som underbygger påstanden, det er snaut nok om det kommer fram hvem det er man siterer. Uansett holder det at noen mener at Morgan har forfalsket kontrakter, og så lager man en overskrift som etterlater inntrykket av at dette er en sannhet. Slikt er helt bevisst fra redaksjonens side, og 100% spekulativt. Jeg har også sett innslag på TV2 som etterlot inntrykket av at Morgan er den rene forbryter, enda innslaget i seg selv egentlig ikke handlet om ham. Man viser bare fram "skurken" Morgan for å lage en vinkling på saken.

Nå er det ingenting nytt i at medier setter rettsprinsipper til side og turer fram mot enkeltpersoner som de selv vil. Morgan-saken er ikke på langt nær det styggeste eksempelet jeg har sett. Men jeg synes liksom ikke det blir noe bedre av det.

Men det til side, du har et veldig godt poeng med utviklingen etter cup-gullet. Alt handler ikke om Morgan-saken, det skal jeg si meg enig i. Cup-gullet var en etterlengtet opptur, men hva skjer så? Jo, medgangen viser seg tung å bære. Samtidig skrus forventningene opp. Laget forsterkes, men ytterligere fremgang uteblir. Det blir fort intern krangling av sånt. Det får være lov å håpe at FFK kommer seg gjennom dette også. Men jeg tror som sagt at klubben trenger en leder som er i stand til å skjære gjennom all kortsynthet og ta i bruk de midler som trengs for å lykkes. Morgan er en slik leder. Det er ikke så mange som ham.

---------------------------

Har man sagt a,
har man sagt a.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340