Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 02 jan 08, 22:21
Endret: 02 jan 08, 22:21
Skal farte meg i korthet, da jeg merker at jeg tenner på alle plugger over denne idiotien...

1) Hesten er utdebattert - ren skjær idioti!
Som nevnt tidligere; hestestell er ren risikosport og slikt har ingen verdens ting med det å være en supporterklubb. En eventuell avkasting er revnende likegyldig. Dersom det er avkasting man er ute etter, så kan Plankehaugen lage en konkurranse for børsklubben på NHH, så skal jeg love dere at Plankehaugen sannsynligvis vil få langt større avkastning på investeringen enn gjennom hestestell.

2) Sponse INNGANGSBILLETTER til Stjernen?!

Hva i alle dager er dette for noe viss-vass? Dersom Plankehaugen har så ufattelig med penger (uansett hvordan pengene kommer inn!), så får man heller opprette en kronerulling for å hente inn en spiller til FFK, eller for eksempel bidra til en eller flere kunstgressbaner rundt om i distriktet. Altså FOTBALLRELATERTE ting. Det STINKER av hele dette opplegget. Det stinker av at dette skjer like etter Ulf Bergs inntreden i Stjernen, og ja, det stinker dobbeltrolle lang vei.

Og kom ikke med det ensporede argumentet om at vi kan møte på generalforsamlingen og annet vås. Når man ikke engang aksepterer fullmakt, men bare personlig oppmøte, så blir det tilnærmet håpløst for oss som bor andre steder i landet. Jeg ha verken tid eller økonomi til å reise hjem utelukkende for å dra på Plankehaugens generalforsamling, og det har ingenting med engasjement å gjøre.

Nei, jeg merker at jeg mer og mer IKKE får lyst til å være medlem av Plankehaugen i 2008 på bakgrunn av idioti som dette, og jeg har vært medlem siden... 2003? Jeg betaler heller gladelig dobbel medlemskontingent direkte til FFK.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340