Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 02 jan 08, 21:59

Ikke gjør debatten dummere enn nødvendig, Plankekæll. Eventuelle gode meninger forsvinner når du bruker idiotargumenter som Odd Réne, barnehjemsbarn, osv. Forøvrig klarer de fleste å ha fler enn én tanke i huet samtidig...  

Samhold i idretten i Fredrikstad er viktig! Mener du at du ikke evner å se NOEN synergier mellom et blomstrende Stjernen og FFK? Økt oppmerksomhet rundt byen i mediene vil bidra til å løfte hele Fredrikstad og kan bidra til å friste flere og bedre spillere til Fredrikstad - eller at juniorer blir lenger i byen.

Det er liksom enkelt når vi får en som Zwart til byen. Det oppfattes som positivt at Fredrikstad får et mediesentrum - men når man skal tenke samme tanke på sport blir det umulig? Hvis Fredrikstad som by blir sentrum for en hel rekke idretter (håndball, volleyball, innebandy, kampsport, whatever) synes jeg bare det er positivt!

At en organisasjon som PH, som henter midler fra dugnad og sportsrelaterte ting, bruker en håndfull kroner på å hjelpe den skakk-kjørte lillebroren i hockey synes jeg er positivt.

Det er godt å se noen ikke bare gå forbi det tiggende barnehjemsbarnet på gata. For å avslutte med idiot-sammenlikningen jeg  óg. ;) 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340