Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 20 des 07, 16:53
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
Opprinnelig postet av Jonek
Hva er det du sitter å fyrer opp under nå? Ta deg en pause og sørg heller for at du bidrer poitivt til et samlet og stort supportermiljø rundt FFK. Vis at du kan bidra positivt, ikke bare hvie deg på alt mot disse i BRH, eller RHE.

DU må bidra positivt, ellers bidrar du negativt. Du kaster som regel bensin på bålet, og det er ikke det vi trenger nå!

 

 

Hvis du mener jeg har noe imot RHE tar du skammelig feil! Det er den konstante klaginga og "starte-ny-tråd-om-hvor-tragisk-PH-er" mentaliteten til BRH jeg er drita lei, og der er mister Martin_ den som er desidert værst!!

RHE blir samme ulla som BRH, men med klarere retningslinjer og mer organisert. Man lærer underveis.

RHE har ikke gjort noe, de er nettopp født. Dermed ingen kritikk fra deg.

Men BRH og alt rundt dette er DU den første og den verste til å komme med spydige og hånlige kommentare. Det fører kun til eskalering av konflikten, men det er sikkert det du ønsker i supportermilkjøet vårt. Da er du verre enn de involverte parter. Baktalelser er noe dritt! For du fremstår jo ikke med fult navn her inne.

Så vidt jeg vet er du verken i styret i PH eller med i BRH. Du bare sitter å venter på å komme med negative innlegg om BRH og fyrer dermed opp konflikten som er eller forhåpentligvis har vært melleom PH styret og BRH.

Om du har kritikk av BRH, og har gjentatt deg 100 ganger, bør du gå andre veier om du skal ordne opp. Feks bli med i styret i PH Det trengs folk som gidder å gjøre noe, ikke gjenta deg til det kjedsommelige på nettet hver eneste gang BRH blir omtalt. Det er i mine øyne drittkasting og kun drepende på supportermiljøet rundt FFK.

La det bli ro og fred i våre rekker, da må alle inkludert deg fredrikstadpatriot, legge ned våpnene og drittkastingen. Det er ikke et tegn på at du elsker FFK!

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f