Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 12 des 07, 21:00
Endret: 12 des 07, 21:01
Opprinnelig postet av Lemmy
Tror FFK kan ha godt av en slik analyserolle. En trener skal lede laget, være tilstede i kampens hete og ta avgjørelser underveis i kampene. Da kan det være godt å ha en analysetrener som snapper opp småting spillerne må forbedre osv. For det er ofte små feil som er forskjellen på suksess og nederlag.

Det er ikke analysebiten som er det nye ved denne ansettelsen. Per Morten Haugen har til nå hatt ansvaret for kampanalysene. Det som er det interessante og nye i Joacim Jonssons arbeidsoppgaver er at han også skal fungere som speider, spesielt ut mot det skandinaviske markedet. Det har ikke FFK hatt før. Jeg skulle riktignok ønsket at FFK ansetta en person som 100 % speider, men dette er i hvert fall bedre enn ingenting og en god begynnelse.

Etter å ha hørt Joacim Jonsson beskrive eget ansvarsområde, så synes jeg også tittelen "assistenttrener" kanskje er litt misvisende. Men han går jo inn i et større team. For meg så er det Tom Freddy Aune som først og fremst er assistenttreneren.

Håper Jonsson har så bra med kontakter og oversikt over det svenske og danske markedet som han hevder... Forhåpentligvis kan dette være med å redusere antall bomkjøp, og gjennom det føre til at antall utenlandskjøp samlet sett synker (fordi vi får en bedre kvalitetskontroll og slipper å hele tiden erstatte tidligere feilkjøp med nye utenlandske investeringer).

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340