Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 10 des 07, 18:04

Rygge har fått tillatelse til å bli en fullverdig flyplass. De har, som alle andre flyplasser fått en hel drøss reguleringer å ta hensyn til. Basert på søknaden, som seinere ble ttillatelsen, har de skaffet finansiering, bygget ut flyplassen og skaffet til veie operatørselskap som skal bruke flyplassen.

Rygge har, i etterkant, oppdaget at tillatelsen de har basert utbyggingen på ikke er god nok for å få dekket de rutebehovene de ønsker/drømmer om - og de hevder vel nærmest at tillatelsen egentlig ikke er noe verdt uten lengre åpningstider.

Det jeg synes er skandaløst med denne saken er at Rygge synes å ha feilberegnet departementets og tilsynets vilje til å bøye av for press og søknader om ytterligere åpningstider og at de nå er desperate og forsøker å sutre seg til forbedrede åpningstider.

Hvis noe er smakløst og provoserende i denne saken er det dette...

Hvordan det er mulig få noe i denne saken til å ha noe som helst med korrupsjon å gjøre er for meg helt ubegripelig, uansett hva man mener om at Avinor (tidligere Luftfartverket) faktisk eier og driver OSL.

Rygge kunne mye tidligere i prosessen valgt å unnlate å bygge flyplassen hvis de mente at åpningstidene og de øvrige betingelsene de hadde fått tildelt ikke var gode nok. Nå, når de har satset og ikke får vilja si fremstår de som en gjeng sutrete tapere som slår hardt på tromma: Korrupsjon, inkompetanse, osv.

Når dette er sagt: Jeg ønsker selv at åpningstidene skal bli bedre og signerer gjerne opprop. Men det må være under forutsetning at folk faktisk forstår hva som har skjedd i saken - og ikke bare ensidig oppgulp som du presenterer her...

 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340