Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 06 des 07, 15:53

 

En utfordring til oss alle!

Nå gjenstår det å se om dere, uannsett gruppering eller ei, vil støtte FFK til året. Med all dem mistenkliggjøringen av hverandre og hverandres motiver, blir det nok mange som bør gå med flau smak i munnen, om dere ikke tar dere en pause i kampen om å finne noe å ta hverandre på.

En ting er det at noen av FFK fansen tar turen til Bergen sammen med BBB, og ønsker å se fotball og oppleve stemningen som kroaterne lager.

Det er ikke dermed sagt at de støtter vold som også hender i forbindelse med kampene mellom DZ og Hajduk.

Andre drar til England og blir ikke mistenkeliggjort selvom de skal se Chelsea, Millwall eller Leeds.

Andre velger "MacDonalds klubber" som Man%¤%ter U#¤&ed, Li#¤%&ool, eller Arsenal. Hver sin lyst, men la ikke dette bli til indre strid og verdensmesterskap i sandkasse krig blant oss som elsker FFK.

Noen tar seg en tur til Stockholm for å oppleve et Stockholms-derby, og synes det hadde vært gøy å se slagsmålet i forbindelse med kampen, uten at de selv er med på det.

Jeg kjenner noen ekte FFK supportere som drar for å se The Old Firm, og synes at det er spennende med det hatet mellom klubbene. Noe eksotisk kan man også si, og turen går til London for å se Millwall. Hvem skal kritisere dem for valget av kamper? Ingen har vel rett til det?

Det som er mangelvare her inne på dette ffksupporter.net er toleranse for hverandre, tross i ulikt syn på enkelte ting. Skal Plankehaugen bli stor, og FFK få enda flere supportere må toleranse komme inn i våre holdninger, og mistenkeliggjøring ut.

FFKs supporterskare er et tverrsnitt av befolkningen, men dets mangfold og egenart. Her er det narkomane, alkoholikere og andre kriminelle, det er lovlydige, arbeidsomme, late og utdannede og enkle mennesker, det er tykke og tynne osv....

Har jeg noe å utsette på folk i BRH eller i PH, så sier jeg det til vedkomne. Jeg synes det er pinelig å lese "se hva jeg fant om ultras-tråder", dere er sikker slik. Ta det opp med de det gjelder på en voksen måte.

PS: Jeg er ikke ultras. Jeg er Holygan, da trenger jeg ikke å være ultras! kanskje jeg er litt Red Beavers..

De siste ukers sandkasse krig her inne er direkte med på å undergrave og forsure supportermiljøet.

Hvor går veien videre og hvordan skal sangen bli bedre? Om du har på deg drakt eller ikke, vedkommer ikke meg, bare du synger.

Kom med konstruktive og saklige forslag til forbedringer!

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f