Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Hajduk_babe

Knøttespiller

Ble medlem: 14 aug 06
Innlegg: 26

Lagt til: 06 des 07, 10:54
Opprinnelig postet av Lars 29

Bra at du postet denne jambo. Så får endel av de som ennå ikke hvet hva dette dreier seg om, se realiteten. Har også sett disse filmene tidligere, og må vel si at det er ganske godt gjort at den " nye generasjonen " kan støtte en slik supportergruppering. Men det er vel en unnskyldning for disse handlingene også, feks at politiet var dumme, fotballforbundet var dumme eller at andre var dumme.

Tror vel ikke at flesteparten av de som kom hit har en jobb å gå til Radoslaw, det ville overraske meg stort. Er vel få arbeidsgivere som godtar at arbeidstakere blir borte i såpass mange dager ( hvis disse reiser rundt på de fleste bortekamper, stjeler, lager kvalme og blir arrestert ) De rakk vel ikke kampen igår engang 

 

Unnskyldningen for disse videoene kan kanskje være at her er det opptak fra rett før krigen! Dere har vel fått med dere såpass? Her kjemper man mot serbere, noe så godt som hele balkan har måtte gjøre. Så ikke bland sakene her! Og hvis dere ser etter i videoen mot røde stjerne så tar faktisk fotball spilleren (den store legenden) Z. Boban et stort standpunkt, han blir rasende på serbisk politi som står å slår en BBB så han snur, løper og sparker politiet i ansiktet.

De var også på kampen igår, og de har jobb!

---------------------------

Hajduk Split!!! ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340