Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 nov 07, 21:34
Opprinnelig postet av Lemmy

Hva f*** skal vi med Per Morten Kristiansen når vi har Lasse Staw og Erik Bråthen som faktisk er bedre?

I tillegg har de et mye større utviklingspotensiale. Personlig skjønner jeg ikke hva som gjør at folk er så sinnsykt begeistret for ham. Etter min mening har han store mangler, spesielt på utspillene sine, og når spillere kommer alene med ham.

Det vil være et hån mot de keeperne vi har, og mot unggutter som ønsker å stå for FFK i fremtiden, og et helt feil signal om vi henter Kristiansen. Heldigvis tror jeg det er uaktuelt for FFK.

Hmmm, hva f*** vet du om hvem som er best av Staw, Bråthen eller Kristiansen? . Tror med hånden på hjertet at du ikke har kompetanse til å bedømme det. Kristiansen ble ihvertfall kåret til  Adeccoligaens beste keeper ifjor og er en etablert lokal keeper. De to unggutta våre går jo skadet i vendinger og det ville være "sinnsykt" dumt å ha bare 2 keepere som duger... "Unggutter som ønsker å stå for FFK i framtida" må konkurrere om plass på laget som alle andre, og signalet de eventuellt får ved at FFK  eventuellt henter en etablert keeper er at det ikke er nok å være ung og lovende for å få spille i FFK (eller i TL generellt), det må presteres på et høyt nivå. De som ikke tåler det faktumet må bare finne seg en jobb og heller spille fotball på hobbybasis.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340