Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 09 nov 07, 20:33

Opprinnelig postet av FFK Forever

Hehe. Bjørkøy har hvertfall ikke fremstått som en solsstråle i det siste. I tillegg syns jeg hans prestasjoner på banen i det siste har vært langt under pari.Tror  derfor vi ikke blir merkbart sportslig redusert hvis han selges. Og derfor syns jeg vi skal bruke pengene vi får av et Bjørkøy salg på en god kantspiller.


Jeg er ikke uenig i dette. Bjørkøy har vel selv vært ganske klar på at han ønsker en innermidt-rolle og det er kanskje naturlig (rent psykologisk) at han ikke sprudler når han "ta til takke" med å spille på en plass han ikke ønsker.

Opprinnelig postet av FFK Forever

Espen hoff og lars iver strand bør vi ha i kikkerten.


Hoff forstår jeg. Strand er vel en offensiv innermidt? Jeg vil ikke at vi skal se etter spillere som vi må omplassere. Greit med spillere som kan ta flere roller, men vi bør ikke hente en topp innermidt for å kjøre ham på kant.

Opprinnelig postet av FFK Forever

En kaptein bør gå foran med en vilje og en innstilling om at man vil gå i krigen. En aggresivitet som skal  være til etterfølgelse for resten av laget.Dette syns jeg Raio gjør i høyeste grad, kan ikke akkuratt si det samme om Bjørkøy.


En kaptein skal være så utrolig mye mer enn bare "han sveiseblinde terrieren som går i krigen". Kapteinen skal fungere som trenerens forlengede arm på banen. Han skal være taktisk nok til å klare å styre laget. Han må ha gode kommunikasjonsevner og evne til å få spillerne til å forstå hva de skal - eller hva de ikke skal. I tillegg til å fungere godt på banen skal kapteinen også være positiv utenfor banen. Jeg synes Bjørkøy virker som en "down to earth" og likandes kar - mulig det er fler enn meg som har sett det.

Jeg tror Raio ikke er noen utpreget kommunikatør og motivator (annet enn i form av å være eksempel til etterfølgelse). Han er derimot duracellkaninen som alltid vil blø for drakta - på godt og vondt.

Gerrbrand og Rami er FFKs visekapteiner. Jeg har stor sans for Gerrbrand og føler meg sikker på at han vil bli vår neste kaptein dersom Bjørkøy forsvinner. Kanskje han blir kaptein neste år uansett - hvis FFK kjøper inn en rendyrket høyreflanke blir det nok fort benken på Bjørkøy med mindre han kliner til for fullt og tar plassen fra Gashi iløpet av vinteren.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340