Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sklitakling

A-lagspiller

Ble medlem: 17 mar 05
Innlegg: 294

Lagt til: 09 nov 07, 18:42
Opprinnelig postet av Easterndrilling

Ved inngangen til del to av årets sesong, altså etter 13 spilte kamper sto ffk oppsummert med 17 poeng, herunder 4 seire, 5 uavgjorte, 4 tap, 21 goaler på motstanders mål og 21 innslupne mål.

Når vi gjør opp del to av sesongen finner vi følgende forhold, 19 poeng, herunder 5 seire, 4 uavgjorte, 4 tap, 16 goaler på motstanders mål og 19 innslupne mål.

Som vi ser av oppsummeringen over, er del to av sesong gjort opp med fattige to poeng mer, dog med færre scorede og innslupne mål. Dette på tross av spillerkjøp ved inngangen av andre halvdel på 10-12 millioner kroner. I tillegg har vi fått Tegstrøm inn til en verdi av 4 mill. Disse spillerne kom rett inn i startoppstillingen, og satte andre spillere, som vi ser ovenfor egentlig hadde levert greit, rett på benken.

Wehrmann har levert under pari, Gashi noe ujevnt, men det tar tid å komme inn i et nytt lag. Særlig med tanke på at de ikke fikk med seg seosongoppkjøringa.

Opprinnelig postet av Easterndrilling
  

Jeg ønsker også å stille spørsmål ved disposisjoner foretatt av klubbens ledelse og trenerapparat. Spesielt når man ser tilbake på årets sesong og hvilket utgangspunkt man egentlig hadde i dette laget. De kalde fakta viser at trenerapparatet har forsømmet en god mulighet (nå ser det jo også ut til at disse ikke blir sittende spesielt lenge)

 

 

Hvilken mulighet har de forsømmet ?

Ser det ikke ut til at de blir sittende ?

Og hvor er de kalde fakta ?

---------------------------

Syng høyt og kraftig for laget du elsker.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f