Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 03 nov 07, 20:39
Endret: 03 nov 07, 20:59
Opprinnelig postet av bikaboo

Reagerte også på byttene. Sette innpå en defensiv spiller som Berg og Hans Erik "Støttepasning" Ramberg på når vi ligger under 2-0 virker som håpløse vurderinger. Ellers synes jeg at Jonna nok en gang virket umotivert, giddaløs og treg (forsåvidt sammen med resten av laget). Angående motivasjon, så burde muligheten til å klatre på tabellen og muligens klare en Uefacup-plass være mer enn god nok motivasjon. Vi kommer aldri til å bli noe topplag om vi sier oss fornøyd med 8. plass, men vi kan heller ikke regne med å gå rett til topps. Dette må gjøres gradvis og det vil si at gutta må yte for en 5. plass, og ikke ta til takke med 8. plassen!


Jeg synes det var mange andre som utpreget seg langt mer negativt enn Ramberg. Men hvorfor Grönhagen tar ut Kaoudio skjønte jeg ikke mye av. Han var en av få spillere som virket villig til å gi litt av seg for å få noe ut av denne kampen. Er enig i at spillerne burde klare å motivere seg mer for å nå et eventuelt sluttspill. Det virker som noen av spillerne ikke har tatt sluttspurten av Tippeligaen seriøst, og det er litt skremmende. Det har både i kampen i dag og kampen mot Strømsgodset vært perioder hvor Fredrikstad skaper ting, men da har det vært fordi enkelte spillere som sannsynligvis har vært mer motivert har har tatt initiativ til det. Når disse initiativene har uteblitt har vi fått dødperioder.

Til tross for skuffelse over tap, kan jeg egentlig ikke gjøre annet enn å glede meg over at vi var involvert i nedrykket til Start. Det var utrolig morsomt å se banneret som kom opp blandt de som tok turen vestover mot slutten av kampen, "God tur ned Solér. Prekæs aldri mer". Deilig å få de ufyselige sørlendingene ned i Adecco. Og deilig at Brannfansen ikke fikk enda en unnskyldning til å feire gullet
her i Bergen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f