Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 27 okt 07, 13:08
Rosenborg for noen år siden og Rosenborg per i dag er to vidt forskjellige ting hva gjelder utstillingsvindu. Før var RBK med i Champions League så å si hvert år, et flaggskip i Norden og en klubb alle norske spillere nok ønsket å spille for. Nå er det annerledes. Visst er de med i CL denne sesongen, men det er de ikke neste sesong, og det kan ta lang tid til neste gang. Jeg tror ikke FFK vil være noe dårligere utstillingsvindu for Tarik enn RBK i sesongene fremover. Her vet han også at han har en viktig rolle i laget og blir satset på. Det som egentlig taler mest i favør RBK er deres 4-3-3-formasjon som jeg synes passer Tarik best. Men han har et stort potensial som midtspiss i 4-4-2 også.

Siden RBK neppe spiller i Europa neste sesong, så vil Tarik eller ikke få noen bedre matching hvis han forlater FFK til fordel for RBK. Og da ser jeg ingen grunn til at han skal flytte på seg - før en større klubb i utlandet eventuelt kommer et med konkret bud. Det tror jeg heldigvis også Tarik tenker selv. Når han først er i Norge så er det ingen grunn til å forlate Fredrikstad.

Ellers må jeg si at jeg tar NRKs artikkel med en stor klype salt. Det hele virker mildt sagt veldig tynt og er jo kun spekulasjoner fra NRKs side. Eggen er jo ikke engang sitert på at han kunne tenke seg Tarik til RBK (men alle vet jo at han liker å hente spillere fra klubber han har trent tidligere, så jeg forstår NRKs spekulasjoner... men det er jo egentlig så tynt at det knapt er verdt å diskutere).

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340