Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 22 okt 07, 18:33
Opprinnelig postet av Jonek

Jeg synes det blir lite konstruktivt å klage på hverandre og snakke om hvem av dere som ikke synger. Jeg har sette dere alle synge, og dere er alle en ressurs for sangfeltet. Ikke begyn å krange dere i mellom.....

Mot Lyn borte var Roy og Jaran veldig på hugget sammen med BRH og det synes jeg var veldig bra. Vi holder tross alt med samme klubb.

Vi må komme oss opp av sandkassa guttær og ikke kjøre oss inn i diskursjoner om hvem som synger, hopper mest. Det er nok mange ord både skrevet og sagt som burde vært unngått, men nå må vi rett opp skuta!

Vi må ha en fellesplattform, et felles ståsted eller finne ut hvordan vi sammen kan støtte klubben 100%. Vi må legge bak oss noen ting alle mann, og fokusere på noe nytt.

Det fokuset vi bør ha er kampen mot Vrakgodset, og vi bør sette oss som mål å gjøre Årsbeste.

Blir vi enige om det, kan all debatt om hvem som ikke synger bli overflødig.

Her må alle bidra!!!!!!!


Jeg er i utgangspunktet enig med deg Jonek, de diskusjonene som blir ført er sjeldent konstruktive og en dialog hadde vært det beste alternativet. Desverre skulle den dialogen vært i gang før 4 personer ble kastet på hue og ræva ut av PH og Stadion. Noen som har noe forslag på hvordan man får løst denne saken på best mulig måte for alle parter?

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340