Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 11 okt 07, 21:48
Endret: 11 okt 07, 21:49
Opprinnelig postet av paco
Opprinnelig postet av Carlsberg
Opprinnelig postet av Kent

Og hvor ble det av "uskyldig til det motsatte er bevist"? Det praktiseres i hverfall ikke fra noen instans i dagens samfunn!

"Uskyldig til det motsatte er bevist" gjelder selvfølgelig ikke i næringslivet for næringslivstopper som Morgan Andersen. Som direktør for en stor klubb som FFK er han helt avhengig av at samfunnet og de menneskene han skal lede og forhhandle med har tillit til hans foretningsmoral. I så måte er tiltalen et stort problem, særlig siden han i dag sitter i samme type posisjon som han satt når den angivelige forfalskningen skjedde.

Jeg ser heller ikke at en frifinnelse nødvendigvis vil renvaske Morgan. I en straffesak skal man frifinnes hvis det ikke er bevist "utover en hver rimelig tvil" at man er skyldig. Selv etter en frifinnelse vil Morgan kunne ha fått seg en så alvorlig skrape at han ikke kan fortsette som idrettsleder. Det kommer helt ann på hva som kommer frem under rettsaken.

Håper seriøse mennesker her inne respekterer at jeg kommer med mitt siste innlegg her inne uten og lage bråk.

mener du seriøst at en frifinnelse ikke vil renvaske Morgan ? etter all dritten Morgan og familien har hvert utsatt for så skal han ikke kunne stå oppreist med hevet hode for at"utover en hver tvil" skal bli brukt ? Blir ikke Morgan dømt så er han ikke bare renvasket men burde bli løftet på gullstol gjennom hele norges vidstrakte land.Mannen har jobbet 12-14 timer i døgnet for FFK.Skaffet oss spillere vi aldrig trodde skulle komme hit for et par år siden.at mannen har respekt hos andre klubber og agenter er det vel ikke tvil om! da hadde det vel ikke kommet spillere som Gashi og Werhman hit.Er ikke mange som Andersen og berg som har ofret seg for FFK som de har gjort men hadde alle gjort som de så hadde FFK ligget helt i toppen for mange år siden.Ja blir Morgan dømt så er fallhøyden stor men blir han ikke det så er det mange utskiftninger på gang både i Klubben og FB.

At Andersen og Berg har gjort en kjempejobb for FFK er utvilsomt. Men med all respekt, Gashi og Wehrman har nok først og fremst kommet pga pengesekken til Høili, og ikke respekten for Morgan.....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340