Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 10 okt 07, 22:58
Endret: 10 okt 07, 23:00
Opprinnelig postet av Thor Gunnar

MAKAN!

Presse og visse folk her inne oppfører seg som IDIOTER angående Morgan Andersen.. Han er uskyldig helt til han blir dømt..

Hadde jeg vært ansvarlig for den siden her hadde jeg stengt den om Morgan tråden og den om Ulf Berg (Plankehaugen + hesten o.s.v)

Håper dere Morgan hetsere og Ulf Berg hetsere er fornøyde.. Nå har dere slått TO fluer i en smekk!! MAKAN til barnslig OPPTREDEN!!!

 



Jeg går ut fra at noen av mine poster er blant dem du reagerer på. Kanskje du kan være litt mer presis i kritikken din? Jeg får ikke helt tak i hva det er om er skrevet i denne tråden som skulle rettferdiggjøre en stengning.

Jeg og en del andre er altså opptatt av hva oppstyret rundt Morgan-saken betyr av negativ oppmerksomhet rundt klubben, noe man forsåvidt får en idé om ved å lese et par av sakene i VG, Aftenposten, Dagbladet m.m...

Forøvrig skal jeg være forsiktig med å karakterisere andres innlegg (slik du altså gjør). Men prøv gjerne å telle til tre, trekke pusten dypt et par ganger og lese innlegget ditt én gang til....hmm...
 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340