Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 08 okt 07, 09:11
Endret: 08 okt 07, 09:13

Opprinnelig postet av Snæbbis
Jeg lurer  på hva Grönis tenkte når han byttet ut Tarik, som hverken hadde gjort seg mer bort en den ene eller andre utpå der, for så å sette på Fofana? ...

Kan ikke svare for hva Grønhagen tenker, men jeg forstår byttet. I motsetning til hva en del påstår, nemlig at Fofana ikke har noe å bidra med, så har han noe som Tarik mangler fullstendig - evne og vilje til å løsne skudd på litt avstand. Lagt merke til det? Jeg tror ikke det har hendt ennå at Tarik har forsøkt en avslutning utenfor 16-meter. Aller helst vil han inn på fem-meter`n før han prøver en avslutning. Det var helt tydelig på lørdag at Start forsvarte seg for kompakt- Tarik hadde ikke brytt gjennom der om han hadde fått hele kvelden på seg. Fofana treffer ikke mål så ofte - men han gjør mye bra med å komme seg til de avslutningene han gjør. Har ikke gjort notater på det men jeg mener Fofana må ha hatt minst fem skudd så langt fra utenfor 16-meter som tilsammen har gått ca en meter eller to utenfor. Fofana mangler litt på fokus og konsentrasjon i avslutningsøyeblikket - men det kommer. Det er bare en liten mental justering som må til.

Dessuten forstår jeg at Grønhagen ikke valgte å kjøre Tarik og Fofana sammen på topp. Det har vist seg at de blir litt lette. Gardar gjorde også en god kamp - ingen grunn til å ta ut ham. Tarik kjempet og jobbet bra men han så ikke ut til å være i nærheten av scoring denne kvelden. Da er det vanskelig å la ham fortsette kampen ut, tross alt.  

Den diskusjonen til side - det var mange rare forslag i denne tråden til hva som gikk galt på lørdag og hva det skyldtes. Jeg tror ikke det er mye å spekulere i. Start ville vinne, de måtte vinne, og de hadde banens gigant i Bernt Hulsker til å ordne den saken for dem. FFK ville ikke noe spesielt  - de hadde liksom ingenting å vinne og ingenting å tape. Kanskje de håpet at Start skulle være tafatte - men det var de jo ikke. Med sånn innstilling får man ikke marginene på sin side heller.

I de tre kampene som gjenstår nå får vi svaret på om dagens FFK er et lag som ønsker å ligge på øvre halvdel av tabellen, eller om de er fornøyd med å unngå nedrykk. For nå klarer de glatt øvre halvdel hvis de bare vil. Strømsgodset hjemme, nedrykksklare Sandefjord hjemme og (innen den tid) nedrykssklare Odd borte. Dette bør bli MINST 7 poeng - og det blir øvre halvdel.

Så er det bare å håpe at Grønhagen får enda mer ut av laget når han har en vinter på seg til å legge grunnlaget.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340