Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anne

A-lagspiller
Ble medlem: 03 mar 05
Innlegg: 446

Lagt til: 05 okt 07, 11:53
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Opprinnelig postet av lars-vegas

Vil bare minne om at Iker Casillas var 18 og 115 dager når han debuterte for A-laget til Real Madrid og har siden stått fast for laget. Så hvis selveste Real Madrid tør og satse på en unggutt så ser jeg ikke noe veien for at FFK kan gjøre det samme når situasjonen blir som den blir. "Er du god nok,  er du gammel nok" er ett kjent ordtak i fotballverdenen, dette bør gjelde i Fredrikstad også.

Fakta dreper enhver debatt! Du har rett i ditt eksempel med Casillas. Men, han er en av veldig få unntak som bekrefter regelen om at keeper bruker fler år enn utespillere på å nå sitt toppnivå. Det er nok flere keepere som spiller etter at de har fylt 35 enn de som debuterer før fylte 20. Utrykket " er du god nok, er du gammel nok" stemmer selvfølgelig. Greia er bare at det er tvilsomt om en keeper er god nok når han bare er 20 år. Lav alder betyr mindre erfaring, og når de gjelder keepere er erfaringen veldig viktig.

Carson som i dag spiller for villa holdt vel Thomas Myhre på benken i hele fjordårs sesongen, kankje derfor han er i viking.

Så også en championslig kamp på tirsdag der det vare en på 21 som voktet buret mot unitid, og han sto ikke for noe bakgårdsklubb.

Schmicel i citty er 20 år.

Jarstein tok plassen i odd i 05 som 20 åring, Oppdal i brann ble satset på som 18 -19 åring

Vil du ha flere eksempler??

Så skjønner ikke problematikken, men om klubben som nå har sikkret plass og antageligvis ender som 4-til 8 Klubben bør satse på en av de ut sesongen. Dette  for å gi de den rutinen som de påstås mangle, bedre mulighet vil de ikke få. Når det gjelder stabiliteten deres over flere kamper, hvordan kan noen utale seg om det, gutten har jo ikke fått mulighet til å vise om de er stabile. Hvordan kan de da dømmes???

La de få prøve, og askepter at de feiler, si 4 kamper igjenn og de spiller topp i 2 til 3 av de, og dårlig 1-2 så vil alikevell klubbe ta nødvendige poeng, guttene få rutine og føler at de blir satset på.

Men kan med sikkerhet si at om det kommer en ny keeper hit så vill minst en kankje begge ønske seg bort, og talentmessig så blir det påståt at begge har mer inne en Jarstein og Oppdal, dette fra mensker som jobber med fotball på høyt nivå i norge og kjenner alle fire ( Men de er jo ikke i fredrikstad, og dermed må de vere bedre :-)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340