Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

daff

Bedriftsspiller
Ble medlem: 15 okt 03
Innlegg: 14

Lagt til: 20 apr 04, 23:16
Skriver dette som en av initiativtakerene til artikkelen denne diskusjonen tar utgangspunkt i.

Først vil jeg si at det er veldig bra at dere vil skape deres egen supporterkultur. Og jeg skal ikke legge meg opp i hva dere velger å gjøre, men jeg føler for å argumentere for hvorfor vi er stekt i mot at duskedamer skal være endel av gjennomføringen av kampene i Skien.

For oss tar den kulturen vi håper vi klarer å skape i Skien utgangspunkt i følelsen for klubben vår. Og at disse følelsene skal springe ut i støtte fra tribunen. Vi vil gi støtten i form av mest mulig trøkk og mest mulig visuell støtte, dvs koreografier og tribunearrangement. Duskedamer er et symbol som symboliserer motsetningen til dette og dermed et hinder, etter vår mening.

Duskedamer tar utgangspunkt i en amerikansk supporterkultur der folk må ledes til å klappe og rope gjennom innsatsen til pene jenter på indre bane. Istedenfor at folk selv skaper stemning fra selve tribunen.

Jeg er helt sikker på at jentene deres har en hederlig innstilling for å støtte ffk mest mulig. Men jeg tror ikke dette vil føre til en mer sydamerikansk stemning, som noen etterlyste.

Alle må skape sin egen kultur tilpasset egne forhold, og folk må hente inspirasjon fra et sted. Vi velger vår måte, og dere velger deres. Vi er uenige, men det er ikke kriminelt.


Andreas
- som går på kamp for å støtte laget og ikke for å se på pene jenter på indre bane (jmf "Niiiiiice å se på...")

---------------------------

odd>alt


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f