Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 20 apr 04, 18:48
Det er ingen som angriper duskedamene som du skriver, Lars Thoresen. Duskedamer i seg selv er flott, men det flere har reagert på er vel at man ikke føler det er passende i denne sammenheng. Det er langt i fra noe angrep mot jentene, men snarere helt redelig kritikk mot fenomenet. Må være legitimt å kunne si noe om det, uten å bli anklaget for å angripe jentene eller kalt negativ.

Og jeg skjønner ikke parallellen til underholdningen før kampen og i pausen, søndag ved Wig Wham og Garden. Dette er underholdning for publikum mens spillerne sitter i garderoben. Det har ingenting med supporterkultur å gjøre, og derfor totalt irrelevant å dra opp i denne diskusjonen.

Jeg synes Møklegård var inne på noe veldig vesentlig litt ovenfor her. Det er viktig at man finner en identitet og gjennomfører noe 100% fremfor å plukke elementer fra en rekke supportermiljøer som ikke fungerer veldig godt sammen (hvert fall føler flere det slik) Det blir litt mye på en gang, og dermed kanskje litt halvveis.

Jentene ødelegger selvsagt ikke for noen, og de møter opp i de rette fargene med den rette holdningen om å støtte FFK. Likevel forbeholder meg retten til å mene at dette føles malplassert i denne konteksten. Et syn jeg vet veldig mange deler.

Men når alt dette er sagt, så er som tidligere nevnt ikke dette noen stor sak for meg. Likevel vil jeg ha fram min mening.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340