Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 20 apr 04, 18:38
Endret: 20 apr 04, 18:41
Synes enkelte tar helt av når det gjelder å trekke paralleller til USA. Har vært på et par amerikanske "såkalte" fotballkamper. Og det som minnet mest om amerikansk fotballkamp var nok Wig-Wam og Garden.

Man burde heller se på relevansen av å ha Wig-Wam på Stadion. Hva f... hjelper det guttæne å ha dem som underholdning før kampen? Og hva har garden med fotball å gjøre? Eller fallskjermhopping? Hva er den visuelle forskjellen på et skjerfhav og duskedamer når det gjelder støtte til guttæne? Selvfølgelig er det flere med skjerf enn med dusker, men bortsett fra det? Jentene bidro til å farge Stadion rød og hvit på en meget bra måte og sto sammen med oss i Plankehaugen, ikke som en separat showgruppe som kun var der for sin egen del. Vet at mange av jentene også er medlemmer i Plankehaugen.

Hvis man første skal angripe noen etter kampen på søndag, bør man begynne med dem som ikke sang på Plankehaugenfeltet. Man kan fortsette med å ta for seg dem som ikke hadde på seg supporterutstyr på Plankehaugenfeltet. Men i stedet så velger man å angripe duskedamene som jeg mener absolutt var en fargeklatt og en bedre støtte for guttæne enn veldig mange andre på Stadion.

Uansett, så ødelegger såvidt jeg kan skjønne, ikke jentene for noen. Sambaen tok derimot livet av en del av tribunesangen og gav meg hodepine. Ja, til duskedamer, nei til samba.

Venter forøvrig spent på når Gøran Karlsen skal slenge seg med i debatten...

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340