Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 29 sep 07, 14:05
Fint om alle tar seg tid til å skrive ned alle bekymringene og "mulige veiene å gå", når det i (siterer fra telefon samtale med Ulf Berg i dag) "Overgangen til November" blir et medlemsmøte i plankehaugen... Så alle(inkludert meg selv) som er uenig med hvordan ting er, får sagt ifra der om `alt` som burde gjøres. (nei, jeg sier ikke at man skal holde det inne frem til den tid)
 Derimot så har `ting` man føler og mener, en veldig lei tendens til å bli glemt over tid, og det kan være greit å ha noe konkret å komme med. Liker du ikke å snakke for deg selv foran en forsamling men fortsatt har bekymringer? Skriv det ned, få noen til å formiddle det for deg.



Jon Syversen sin post er er veldig, veldig god, og jeg er enig med så og si alt der... MEN nå nærmer det seg søndag - så da er det på tide å legge vekk stridsøksa(for min del iallefall.) og heller gjøre klar stemmebåndet for på kamp er vi fortsatt tilstede (håper jeg).

---------------------------

Hyl.
Tippeligaen? Første Divisjon? Andre Divisjon? Jeg bryr meg ei - Laget er fortsatt Fredrikstad og det er supporterkulturen jeg deltar i, likegyldig av divisjon. Gi oss Zoran tilbake!

- FFK / LFC / Østsiden -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f