Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan2

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 27 sep 07, 14:10
Endret: 27 sep 07, 14:23

Herlig, de fire største supporterklubbene viser sin mentalitet og hva de står for.

Klanen - blusseren i Sandefjord som ingen har hørt særlig mye om, styret sier at de ikke oppfordrer til bluss men at de heller ikke er i mot det. Klanen prøver å få til en ordning med bluss på tribunen. Klanen skrev bare et par linjer om det i sin redegjørelse fra Sandefjord.

Kjernen - ler av Plankehaugens stil. Oppfordrer til Ultras mentalitet, hopping, flagging, bluss og tostangs. Bluss har også blitt brukt fra den siden uten at det har skapt de aller største overskriftene.

Kanarifugla - Antaglivis supporterklubben man kan forbinne mest med en Ultras gruppe i Norge. Flagging, tostangs, hopping, merkeklær og hissige forsangere ser man hver eneste kamp. KFL + Ultras grupper som Ultras Felt C og Mental Boys står sammen i en god harmoni hver kamp. Bluss/røyk har blitt brukt utenfor banen flere ganger denne sesongen uten store diskusjoner.

Plankehaugen - Ultrasgrupperingen BRH blir stemplet som bråkmakere så fort man hørte navnet "Ultras". Tostangs/bannere er strengt forbudt å ta med seg da dette kan føre til bråk. Supporterklubben kjøper seg en travhest som de legger bort 70.000 kroner av budsjettet til. Et bluss blir tent i forkant av PH på Nadderud, utenfor en pub og på en rasteplass mellom Oslo og Fredrikstad, styret truer med å trekke seg og hauser det opp som om det hadde vært et gedigent supporterbråk, 4 stk blir utestengt i 1.5år på grunn av fyrverkeriet. Blant annet forsangeren fordi han ble litt for ivrig med å dra i gang folk med å synge. Ulf Berg fortalte gjennom klubbens hjemmesider at nå er var det trygt å gå på Fredrikstad kamp igjen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f