Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 27 sep 07, 12:30
Endret: 27 sep 07, 18:29

Opprinnelig postet av Kjernen.no

I det siste har diskusjonen rundt de ulike supporterkulturene i Norge nådd nye høyder. Det hele toppet seg med Plankehaugen og Fredrikstads utestengelse av fire personer fra supporterfeltet deres.
Om vi ønsker å sette norsk supporterkultur på europakartet med et positivt fortegn, er det derfor på tide at vi nå tar debatten opp på et saklig og konstruktivt nivå, i stedet for den banale og overdramatiserte vinklingen på supporterkultur som man finner i media idag. La en ting være klinkende klart: Kjernen sier JA TAKK til ultrasmentalitet på tribunen vår!

Man skal ikke behøve å være redd eller nervøs for å dra på kamp, sa Ulf Berg, leder i Plankehaugen, bekymringsfullt på riksdekkende TV. Selvfølgelig ikke. Men det skal være forskjell på en supportertribune og en familietribune. Supportertribunen er ikke et billigfelt laget for foreldre som ønsker å sette bort ungene sine i et par timer. Supportertribunen er ikke et felt hvor du kan sitte i fred på din faste plass og drikke kaffen din. Det skal forventes noe annet av de stående på supporterfeltet enn de sittende andre steder på stadion. Og det skal være lov til å slippe følelsene fri på supporterfeltet.

Har du plass på Kjernen-feltet, forventer vi at du står og bidrar til god stemning. Vi forventer ikke at alle er ultras og at alle synger like høyt, men vi forventer at alle er klar over hvordan vi ønsker at ting skal være!
Vi i Kjernen-styret forventer at når du står sammen med oss på kamp, må du regne med at det står folk rundt deg som ønsker å bidra mest mulig på alle måter til å skape en fantastisk stemning på feltet. Du må regne med at folk vifter med flagg rundt deg, at de synger så høyt at det nesten gjør vondt i øret og at de hopper litt opp og ned og sidelengs når de føler for det. Fordi det er gøy. Og fordi det er slik vi ønsker at supportertribunen vår skal være. Og er du på feltet vårt uten å bidra, så forventer vi at du tåler en liten slengkommentar iblant. For nå vet du hvordan vi ønsker å ha det på feltet vårt.

Ja til tribunekultur på norske fotballtribuner! Ja til ultras! Og ja til lovlig blussing!



Takk Kjernen!

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit
HATER NFF .


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f