Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 26 sep 07, 11:28
Opprinnelig postet av Jonek

Angående bluss på stadion. Det kan gi store bøter til klubben, og det må for enhver pris unngås. Boten må personene som fyrer av bluss ta selv. Der må intern justis fungere for klubbens beste.


Synes du legge fram saken på bra måte, men for å kverulere litt... FFK risikerer ikke bot for blusset på Nadderud, det er det Stabæk som gjør, og det synes jeg er helt rettferdig at Stabæk som klubb betaler fordi det var en av deres vakter som tillot blussingen, og da må Stabæk ta konsekvensen av det...


Opprinnelig postet av Morgaine

Jeg har ikke noe i mot styret. Dessuten vil det ikke være 4100 forskjellige meninger. Hvis noen sender inn et forslag til årsmøtet så blir det stemt over av de som er der. Men da har det i hvertfall blitt diskutert og står i vedtektene.

Feks: Fyrer du av et bluss i forbindelse med kamp utenfor stadion får du 3 kampers karantene. Inne på stadion 5 kamper. Gjentatte ganger 1 år. Dette er bare eksempler. På den måten vet alle hva som gjelder og jobben blir lettere for styret også. Da slipper de å høre at de driver med konspirasjoner og maktspill osv.

Hvis folk som fyrer bluss ikke tilhører PH, ja da er det FFK sin oppgave å innføre sanksjoner.


Unnskyld meg, men.... hva i h har klubben, supporterklubben eller noen av vaktene med å gjøre hva supportere gjør milevis unna stadion? Greit nok at det er straffbart å bruke pyroteknikk ifølge Norges lov, men det er da vitterlig det lokale politiets jobb å ta seg av, noe det sannsynligvis aldri hadde blitt gjort fordi det er såpass lav risiko å fyre av et bluss ifh til å for eks fyre av raketter i et boligfelt (noe denne loven til for å forhindre,ikke bluss). Supportere over hele Europa og i Norge også, fyrer av bluss utenfor stadion for å få litt stemning. Hvis jeg ikke husker helt feil så fyrte PH som supporterklubb av bluss på vei til Storstadion i Sandefjord i fjor, når vi gikk sammen fra ferga og oppover mot sentrum (/puben). Burde det ha blitt straffet?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f