Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 24 sep 07, 15:12
Opprinnelig postet av ffk-4ever
Den var nok til "de andre", de fremstår jo som den gjengen de er, en gjeng med småunger. Sitte å grine overfor mamma så får de vilja si til slutt.


Anbefaler at folk ikke svarer på innlegg skrevet av denne personen. Det tyder på at han/henne burde være beskyttet mot seg selv.

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot
Det hadde selvsagt ikke vært greit, men jeg tror fortsatt ikke at det er så enkelt som det, jeg tror nemlig ikke noe på at en fotball klubb eller vakter, politi etc klarer eller vil kaste ut noen uten at de har beviser på det.  Bare se på saken med blusset på nadderud, der ble personer nektet adgang på fredrikstad stadion fordi de gjorde noe som i forhold til regelverk på norske idrettarrangement er ulovlig. Jeg tror det er saken i kristiansand også.

Men, er det ikke slik, at dette er løgn, så er det jo selvsagt utrolig dårlig og tåplig.


Nå er det desverre sånn fredrikstadpatriot, at folk blir utestengt i hytt og gevær nå for tiden. I tillegg er det ganske enkelt for klubbene og gjøre dette også, siden det er et privat arrangement. Det er blitt skapt et trusselbilde av casuals/ultras av media som er totalt urealistisk bare for å skremme/underholde den vanlige supporteren.

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340