Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Martin_

Landslagsspiller
Ble medlem: 16 okt 05
Innlegg: 1057

Lagt til: 21 sep 07, 15:19

I Christiandsand. Siterer:

Har vært mye rart fra klubben sin side rundt utestengelsene og advarsler her Christian By. Utsagn som "du henger i en tynn tråd" osv. til både gutter i pene klær og til folk i mindre pene klær har fått mange til å reagere.

Sikkerhetssansvarlige i Start har, som forøvrig er to pensjonerte herremenn med plenty av fritid til rådighet, på tross av styrets avgjørelse, satt igang sin egen etterforskning for å rulle opp dette forferdelige nettet av "voldspøbler i merkeklær" (Kilde:Ellefsen) her sør. Og det er klart at man må regne med litt svinn og justismord, når man skal dette satans fenomenet til livs.

Folk som har blitt sett på pub med de feil folka, eller som har måttet oppgi leg. rundt omkring grunnet klesstil har alle havnet på "casual"(voldspøbler i merkeklær)-lista her i sør. Folk som har bekjente i miljøet, eller rett og slett tilfeldigvis har gått i ei Lacoste-skjorte på match, har blitt innkalt til møter med Start og fått beskjed om at: "vi har deg på film fra Vågsbygd. Bare tilstå, vær en mann!". Når man da benekter dette, får man tilbud om å se filmklippet med representanter fra klubben, så skal vi nok få identifisert deg! Dette går man med på. Men hva skjer så? Da finnes det plutselig ikke noe filmklipp. MEN sivilsnuten har sett folk der oppe (selvsagt løgn), og er 100% sikre på at nettopp Ole Olesen og Knut Knutsen var tilstede.
Noen av de mistenkte blir så forbannet at man krever et møte med daglig leder i klubben. Men han kjenner plutselig ikke til saken. Hver gang man oppsøker ansvarlige i klubben, får man nye og mer utrolige svar.

Det saken bunner ut i er at innkalsene til utestengelsesmøtet var totalt basert på tilfeldigheter og løgner fra folk i klubben. Vaktansvarlig på stadion sa bl.a. : "Vi trenger ikke beviser, vi stenger ute hvem vi vil, dette er private arrangementer!"

To karer som har blitt totalt feilaktig beskyldt for å være nøkkelpersoner i ligistermiljøet (han ene er blitt utestengt, han andre fått en kraftig advarsel) i Sør står fram med sin versjon på NRK P1 kl.07.15 i morra tidlig.
Dette er voksne mennesker med unger og full jobb.
De skulle også gå innpå hvordan supporterpolitiet er i ferd meg å knuse alt liv og nyskapning på norske tribuner. Sikkerhetssjefene rundt omkring i det ganske land er helt blåste og gjemmer seg bak "dette må ikke få utvikle seg til svenske tendenser".
Så får vi se hva som kommer med, og hva som blir utelatt.

Usikker på om det kun er lokalt man kan høre det, skal uansett forsøke å spille det inn.

Det skal sies at dette er folk som OVERHODET ikke har noen ting med CHE eller andre grupper å gjøre utover det at man er på hils, noe de fleste er i et så lite og gjennomsiktig supportermiljø som det er rundt Start. De er vanlige engasjerte supportere, uten drakt.

Måtte NFF, Trond Giske, Geir Ellefsen, sikkerhetsjefer i det ganske land og alle andre som forsøke å knuse sjela til fotballen, ha en mindre trivelig aften!

Intervjuet ligger her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/290779  spol til 01:11:10 . 

Noen som fatter dette skitne spillet?

---------------------------

Ultras mentalita - Brigade RødHvit
HATER NFF .


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340