Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 18 sep 07, 12:18

Opprinnelig postet av schpa84
Jo, jeg er enig med det du sier her, men vil også påpeke at BRH kan ikke stå til ansvar som gruppe for at et medlem kommer med usakligheter og respekt skal gå begge veier mener nå jeg, ikke sant?

Har deltatt i mange av debattene og det jeg har lagt spesiellt merke til er at de fleste debattene starter som BRH-hets i en debatt som overhodet ikke har noe med de å gjøre, debatten utarter seg og har full forståelse for at BRH-medlemmer kan miste besinnelsen og komme med usakligheter når de opplever det samme, gang på gang og føler seg uønsket.

Sant nok, dessverre er vi mennesker satt sammen slik at vi har lett for å forsvare våre venner, spesielt i situasjoner vi kanskje føler at en blir urettferdig behandlet...


Opprinnelig postet av schpa84

Jeg har aldri vært tilhenger av at en stor skare skal råtte seg sammen og fryse ut de som er mindre, og jeg føler det blir sånn her. Janteloven sitter veldig dypt her i Fredrikstad og jeg blir utrolig provosert av dette. Spesiellt når jeg har vært vitne til hvor mye BRH har bidratt sammen med Zoran til stemning på stadion.

Nå er det vel også viktig å legge til grunn at Zoran ikke er en del av BRH. Derimot vil nok mange hevde at BRH syns det er kult å bli assosiert med Zoran for hans person og "fortid" som medlem BBB.

---------------------------

Rød/Hvit til jeg dør

Har jeg tro? Ja det skulle jeg mene, spørsmålet må være hva man skal tro på...

"kom aldri med noen forutsigelser, spesielt ikke om fremtiden" - S. Goldwyn


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f