Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 18 sep 07, 11:25
Opprinnelig postet av KeJ

Opprinnelig postet av schpa84

Trodde seriøst ikke at en 25-åring kunne være så naiv. Så du tror på alt som står i Media du da?

Kan du være så snill å fortelle meg hvor du har kjøpt skylappene? Er det så vanskelig og godta at enkelte har en annen oppfatning enn deg og dine supporterfeller?

Enkelte av oss ønsker faktisk å distansere oss fra et evt Ultrasmiljø, eller rettere sagt, vi har intet i mot dere dersom dere kan vise oss den samme respekten tilbake... I mange tilfeller stiller vi spørsmål grunnet uvitenhet og nysgjerrighet, ikke for å bli møtt med usaklige kommentarer tilbake. I andre tilfeller ønsker vi å sette fingeren på ting som har utgangspunkt i Ultrasjmiljøer, kun for å finne ut om dette er basert på generell aksept i miljøet eller en glipp av enkeltpersoner... Enkelte av oss har faktisk vært med noen år og har opplevd en del forskjellig rundt omkring på diverse tribuner opp gjennom årene, nasjonalt som internasjonalt, ikke nødvendigvis alle er like naive og blåøyde som du til tider hevder...

Kan ikke du være så snill å svare som en voksen, du trekker inn andre debattanters alder i diskusjonen, det er vel urelevant synes du ikke? Dessten står det også i rettningslinjene at man ikke skal bruke alder og kjønn som argument i diskusjonene... Du hadde neppe funnet det saklig om vi brukte faktumet at du er jente mot deg i diverse diskusjoner, hadde du vel?

 



Det har faktisk blitt brukt meg i debatt at jeg er en jente og må si jeg likte det svært dårlig, men når dere som er så skepiske til BRH trekker inn alder og at det er en gjeng med drittunger og barn som kan få barnebillett syns jeg det da blir trukket inn alder i debatten. Jeg må påpeke at jeg ikke er med i BRH, men har veldig lyst til å bli det ettersom jeg savner det ordentlige "trøkket" fra plankehaugen. Og det er ikke bare fra ULTRAS det har kommet usakligheter. Slik jeg oppfatter det og jeg var helt objektiv da jeg begynte å lese og noen ganger delta i debattene, er at det råder et utrlig hets mot BRH, og at alt det de sier og gjør skal motarbeides.

Det er jo alltid mennesker som vil være skeptiske til nye ting, derfor har vi rasisme, homofobi, kvinnediskriminering o.s.v.

Er det ikke mulig å ta imot positivt engasjement med positivitet, så hadde debatten sluppet å utarte seg på denne måten?

---------------------------

Hiv styret!!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f