Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 17 sep 07, 22:56
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

Jo da Brann var best. Men på ingen måte var de fire mål bedre. Brann hadde rett og slett kvelden, de har knapt nok vært så gode i år. FFK på sin side hadde en kveld som tilsvarer Branns hysteriske 0-6 tap tidligere i år. Alle har en sånn kveld i blant. Ser ingen grunn til å analysere den slags i senk, det er bare å riste det av seg og gå videre.




Ehh ... hvis vi var like dårlige som Brann var på Ullevaal mot Lyn, mens Brann spilte årsbeste, da var vel firemålsseieren fortjent og vel så det. Saken er at i store deler av kampen var FFK slett ikke dårligere enn Brann. Brann var bare virkelig gode fra de fikk 1-0 til 3-0. Etter det trengte de ikke være gode engang. Da virket det som begge lag hadde innsett hvor dette bar og det bar preg av treningskamp slik jeg ser det. At man flakset inn enda ett mål og gjorde ydmykelsen total endrer ikke det inntrykket.

Et resultat som ville beskrevet kampen bedre om man legger vekt på spill og sjanser, ville vært 3-2 til Brann. Men i kampprotokollen og på tabellen er det målene som teller. Der hadde Brann både flaks og dyktighet i går, FFK hadde ingen av delene.

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f