Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

poker

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 sep 07
Innlegg: 2

Lagt til: 17 sep 07, 13:32

Til dokkar andre Brannsupportere her inne: Oppfør dokkar! Drit i de barnslige kommentarene. E like kjedelig for oss når pakk kommer på vårt eget forum etter stortap og skal harslerere!

Og så kampen:

Jevn førsteomgang som kunne vippet begge veier. To gode keepere og et par dårlige avslutninger gjorde sitt til at omgangen endte målløst. I andreomgang e eg helt enig i dokkar med at det første målet vårt var et realt flaksemål, men satan så deilig å få et av de og!! Etter dette styrer vi kampen, og det var deilig å se laget mitt for en gangs skyld ikkje legge seg bakpå med en gang vi tar ledelsen. Stemningen var i førsteomgang slik det pleier å være. Hjemmelagets supportere domminerer(les: antall) men tror no folk hørte oss og. I andreomgang tar vi over lydmessig, for tilogmed dokkar må være enig i at mål ikkje bare preger spillet på banen, men også lyden på tribunen?

Syns dokkar i det store og det hele (på tross av resultatet) gjorde en bra innsats på tribuen, selv om eg ikkje liker stilen dokkars(tromme, capo med megafon, shalalala, olé osv) Men det e vel strengt tatt en annen diskusjon;)

Takk for meg!

---------------------------

Azar! Azar! Azar Karadas!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340