Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 17 sep 07, 11:48

Fofana bidro lite???

Der forstår jeg ikke hva du mener. Jeg syntes angrepsspillet omsider tok seg opp med Fofanas hurtighet, kreativitet og gode skudd. Er enig i at Gardar jobbet bra (som vanlig) men han skuffer med sin manglende målteft. Han virker ikke determinert på å score, og det må en spiss være. Dessuten er det nok riktig som kommentatorene påpekte, at Branns forsvarere trivdes langt bedre mot store, trege spisser enn mot små kjappe.

Det hadde også vært bra å hatt Fofana til å gå på løp når Kouadio inviterte til offensive gjennomspill. Verken Gardar eller Tegstrøm var lettbente og kvikke nok til å henge med der.

Grønhagen så seg antagelig nødt til å bytte ut enten Gardar eller Tegstrøm, og der forstår jeg ham godt. Med all respekt for Gardar så har han ikke overbevist meg om at han er så målfarlig som han virket umiddelbart. Men det er klart at det er lettere å vite best fra sidelinjen og i ettertid. Hadde Tegstrøm puttet 1-0 og Fofana gitt oss 2-1 ville vi hatt andre meninger. De var da nær nok begge to.

Tror også det hadde fungert bedre å hatt Berg i Wehrmans rolle fra start. Men hvem kan vite.

Når Brann scorer slike mål som det første, hvor skuddet går via foten til Bjørkøy opg styrer seg elegant inn i feil hjørne for Shaaban da er det ikke godt å stå i mot. Når Brann har såpass mye flaks og vi ditto uflaks sier det seg selv at det blir i tøffeste laget når to av de mest sentrale spillerne våre både offensivt (Kvisvik) og defensivt (Wehrman) mangler i tillegg. Kvisvik har lagt all diskusjon død omkring hvor viktig han er for FFKs offensive spill. På tunge dager er en god Kvisvik avgjørende for resultatet (på gode dager går det fort bra uansett). Wehrman på sin side har bitt en nøkkelfigur i laget på no-time. Uten ham blir det som om noen dro ut proppen i laget. Men jeg tror Berg kan fungere godt som erstatter for Wehrman om han bare får sjansen fra start en annen gang.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340