Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5522

Lagt til: 17 sep 07, 10:45

Uff....

Dette gikk veldig galt. Må si skuffelsen sitter godt i enda. Synes ikke det var overoptimistisk å tro på seier før kamen. 1. omgang hviste at det var realistisk. Tydelig at spillerene også hadde troen. Man så nesten at Brann spillerene fikk høyere skuldre da de hørte resultatet fra Åråsen under oppvarmingen.

Det så ganske bra ut i 1. omgang, men. Bjørkøy og Gashi fant aldri ut av arbeidsfordelingen og posisjoneringen dem imellom på midtbanen selv om begge jobbet bra. Brann kom lett rundt på kantene mye pga at Tarik og Kuoadio er angrepsspillere. Tegstrøm og Gardar var for lite bevegelige på topp når man kom rundt på kantene. Like fullt kom man til en del meget store sjanser(Tegstrøm X2, Tarik og Piroja). Jeg kan forstå at Grönhagen valgte Gardar på topp sammen med Tegstrøm. Med 2 små og lette kantspillere så var FFK svekket på defensiv dødball. Brann stilte med stor robuste spisser, og de har også 2 midtstoppere som scorer på dødball.

Da Brann scoret sitt første, ut av ingenting, var det tydelig at FFK ønsket å svare så raskt som mulig. Det gjorde at det ble strekk i laget og det utnyttet Brann effektivt. Et Brann lag med stor selvtillit etter scoringen utnytter to feil av Piroja ( Opphever offside på 0-2 og heading til Helstad på 0-3). Da er det kjørt.

Vi får glemme dette og se fremover.

 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340