Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4688

Lagt til: 17 sep 07, 09:33
Opprinnelig postet av benksliter`n

Sånn er det på alle arenaer i landet. Ser ikke noe unaturlig i det,men de trofaste(7000 som også var på Hammarby-kampen) fortsatte å synge selv da,og det hører du ikke på mange andre arenaer i Norge

Nå, jeg så kampen på TV (bor i Trondheim) og kan ikke si jeg hørte mye sang på 0-3. Bortsett fra på borteseksjonen. Men i 1. omgang hørtes det ut til å være kanontrøkk i perioder, både fra Plankehaugen, hovedtribunen og bergenserne. Fikk nesten litt gåsehud i en periode.

Jeg skjønner de som går, selv om jeg selv ville blitt igjen til fløyta gikk. Jeg har gått før tiden én gang (Tollnes i 2. div) og angra som en hund. Det er dessverre ikke alle som er på Stadion for å støtte laget, en del er der for å la seg underholde av laget.

Hva gjelder kampen har vel det meste blitt sagt. 1. omgang var til tider tut og kjør fra begge lag og det hadde ikke vært noe å si på om FFK hadde ledet. Så får Brann et flaksemål, og så er det tilbake til gamle synder for FFKs del. Dette har vi sett før! For eksempel de tre første bortekampene mot Brann etter opprykket, eller AaFK hjemme, eller de to braktapene mot VIF. Man gir opp framfor å heve seg. Jeg trodde dette var et tilbakelagt kapittel for FFK i år, man har jo gjentatte ganger kommet tilbake etter å ha ligget under. SF borte, RBK borte, Odd hjemme, AaFK hjemme - jeg nevner i fleng.

OG når FFK begynte å gi opp, da var ikke Brann sene om å utnytte det. Dette skal de ha all mulig ros for, jeg hiver meg på dem som tipper bergenserne kan juble for seriegull for første gang på 44 år. Vi får ha et langsiktig mål om å ta gullet på 50-årsjubileet for forrige seriegull. 2011, samme år som jeg forhåpentligvis er ferdig med doktorgraden ...

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340