Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Brann4null

Bedriftsspiller
Ble medlem: 17 sep 07
Innlegg: 3

Lagt til: 17 sep 07, 00:31
Opprinnelig postet av benksliter`n

Når Brann kan sette inn spillere som Karadas og El Fakiri.så sier det litt om hvor godt dette Brann-laget er. De har også Norges klart beste spiss i Helstad. Han var bare for god for FFK-forsvaret idag. El Fakiri og Andresen er også meget gode idag. De har det klart beste laget i Norge. De tar seriegull i år. Gratulerer Bergen.

....men Brann-supporterene er tragisk dårlig.Der ligger de på nedrykksplass. Ikke mye lyd fra den kanten før laget deres scorer ,og det går opp for dem at de vinner kampen. Tribunekultur finner du bare på østlandet. Det er helt sikkert.

Ja klart det. I løpet av kampen når vi hørte noen fra FFK synge, så var det jaggu meg kopier av melodier til klassiske brann sanger. Virkelig kreative folk dere på østlandet. Bergen og Brann har Norges desidert beste supportere. I bergen når det virkelig er stemning synger hele stadion og ikke bare medlemmer av supporterklubben, samt det faktum at FFK supportere rømmer tribunene når 15-20 minutter gjennstår forteller vel det meste om dere!!!! Ble faktisk j... skuffet over stemningen på deres hjemmebane, trodde den ville være flere hakk bedre.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340