Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 17 sep 07, 00:28

Sett i ettertid gjorde Grønhagen kanskje to feilvurderinger i dag. Christian Berg burde gått inn i Wehrnans rolle fra start, og Fofana startet på topp. Bjørkøy og Gashi sentralt ble litt for mye av det samme uten noen til å dekke opp for den andres defensive svakheter. Berg har vist at han er god på defensiv midtbane, men det var i fjor. Det er er mye forlangt om vi skal forvente at Grønhagen er såpass godt kjent med Bergs kvaliteter når fjorårsankeret har gått skadet det meste av sesongen i år. Men jeg syntes det straks så bedre ut når Berg kom inn og Bjørkøy gikk ut på kant. Da kom man nærmere det laget som har begynt å spille seg så godt sammen i det siste.

I starten av kampen var jeg enig i valget av Gardar på topp, men det så ut som at Fofanas kreative uforutsigbarhet og gode skudd kom bedre til sin rett etter byttet. Men jeg ser ingen grunn til å henge Grønhagen på grunn av noe av dette. Neste sesong kjenner han laget sitt enda bedre og vil kunne gjøre enda riktigere vurderinger av hva som bør gjøres når sentrale spillere er ute.

Vi var litt uheldige og Brann litt heldige med resultatet. Men Brann er knallsterke for tiden, ingen tvil om det.

Det er FFK også. I alle fall med startelleveren på plass og marginene på vår side. Det er det ingen lag som har til enhver tid. I kveld var det vår tur til å få det tungt. Men vi husker at Brann har gått på et 0-6 tap i år, og reist seg mesterlig fra det. Det tror jeg FFK også kommer til å gjøre!

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340