Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

MadMax

A-lagspiller

Ble medlem: 11 nov 05
Innlegg: 338

Lagt til: 14 sep 07, 23:09
Da var første seriekamp unnagjort. Som gledelig endte med Stjernen-seier 3-2 mot Vålerenga på Jordal Amfi, etter sudden death.

I første periode kontrollerte VIF det meste, men Stjernen pakket forsvaret godt sammen rundt Murphy og slapp bare inn ett mål, satt inn av Øystein Olsen. Noe senere i perioden utlignet David Hnat i 5 mot 3, og perioden ebbet ut med et rettferdig 1-1.
Andre periode var mer positiv, sett med Stjernen-øyne. Gutta var mye mer med på notene, og presset til tider Vålerenga høyt i banen. Takket være en sprudlende Aleksander Simensen, tok Stjernen også ledelsen før pause.
Tredje periode fortsatte der andre periode slapp, med at Stjernen presset på. Men Vålerenga er flinke til å utnytte andre lags feil, og med det utlignet de til 2-2 ved Kenneth Larsen. I sluttminuttene presset Oslolaget på, men Stjernen holdt unna, selv i undertall, og det ble klart for sudden.
I sudden tok Vålerenga først kontrollen, siden Navestad satt utvist. Men Stjernen ridde av stormen, og da VIF fikk en utvisning dukket Johan Ohlsson opp på blå og banket inn seiersmålet og 3-2 til Stjernen!

En jevn og underholdende kamp, men det skal nevnes at det er tidlig i sesongen og Vålerenga starter alltid treigt. Men jeg er meget glad for å kunne reise hjem fra Jordal med 2 poeng :).
Klanen var skuffende, lite liv, og ekstra stille ble det da Stjernen begynte å presse. Irriterte meg også at det satt Vålerenga-supportere rett ved siden av oss bortesupportere og slang dritt til oss gjennom hele kampen, og vaktene gjorde null og niks med det. Men skal skryte av Miniklanen, som faktisk dro i gang Klanen ved flere anledninger.
Red Beavers vant klart kampen på tribunen og med et tredvetalls supportere på tribunen lagde vi mye høylytt liv og røre :).

http://www.f-b.no/article/20070914/STJERNEN/70913016/1024/AKTUELT

Og inntil videre leder vi serien, hehe :).
Neste kamp er hjemme mot Stavanger førstkommende tirsdag, da slipper også Plankehaugens medlemmer inn billig, så møt opp og lag masse liv i hallen sammen med oss! :).

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340