Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 07 sep 07, 16:36
Endret: 07 sep 07, 16:39
Jeg har forstått det dithen at du mener vi som driver dette nettstedet burde ha feiet tråden som startet hele denne debatten "under teppet", slik at det ikke ble en diskusjon ut av det i det hele tatt. Det sier seg selv at vi ikke kan det, da trådstarter var kun saklig og kom med konstruktiv kritikk i sitt innegg.

Du må skille mellom vår jobb som moderatorer, og hva vi gjør og mener som privatpersoner. Selv om vi valgte å gjenåpne den tråden, er ikke det det samme som at en eller flere moderatorer motarbeider deg som person. Det blir helt feil å hevde, og det tror jeg faktisk de fleste også innser ikke er sant. At vi valgte å åpne den andre tråden synes jeg du bør ha forståelse for. Vi har mottatt langt flere mailer og private meldinger om at tråden måtte åpnes igjen fremfor at den burde stenges. I tillegg mener mange at det er en nødvendig debatt. Plankehaugen skal også ha mottatt flere meldinger på dette.

Du har aldri tidligere klaget når navnet ditt har blitt brukt i forumet. Flere ganger har du fått "støtte til Zoran"-tråder, "Takk til Zoran"-tråder, eller at du selv har skrevet rimelig krass kritikk mot Plankehaugen når du mener de ikke har vært så gode som du forventer. Ingen har klaget da - ikke engang du selv.

Når du nå får ett eneste kritisk innlegg tilbake, så tar du helt av. Personlig synes jeg det er barnslig, og jeg skjønner ikke helt hva du ønsker å oppnå med dette, eller hvordan det skal gjøre ting bedre. Jeg synes det er synd at du gir deg på forumet, og enda mer synd at du gir deg som forsanger. Jeg ønsker ikke det, og det tror jeg heller ikke noen andre gjør.

Men selv om du er en fantatisk god forsanger, må du likevel tåle å få kritikk. Absolutt ingen i ffksupporter.net har motarbeidet deg, men selv om jeg kjenner deg, så kan ikke jeg sensurere alle innlegg som kommer med kritikk mot deg. Vi lever i ett land hvor ytringsfriheten står høyt, og det må også du akseptere. Det er som nevnt faktisk et skille mellom vår jobb som moderatorer, og hva jeg personlig mener. Jeg kan ikke gjøre deg en tjeneste ved å renske bort kritiske innlegg, og samtidig la alle de rosende ordene stå. Det forstår du vel egentlig innerst inne?

Hvorfor gi seg som forsanger på bakgrunn at ett kritisk innlegg? Ta heller kritikken som en mann, voks med den, og kom tilbake sterkere enn noensinne. Innse at fremgangsmåten trolig ikke var den beste, bruk andre virkemidler neste gang, og dermed bli en enda bedre forsanger, selv om du allerede er den beste vi har.

Vi kommer til å slette ditt brukernavn dersom du virkelig ønsker dette, men tenk deg godt om.

Hva godt får du egentlig ut av det?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340