Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Klokan

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 apr 03
Innlegg: 2247

Lagt til: 07 sep 07, 14:35

Nå vet jeg at det kan være noe fylleting men uansett det finnes grenser.  Har blitt truet i en periode før Vålerenga kamper før og har tatt det med lite klipe salt men det som skjer nå tror jeg går over grensa.

At jeg har tatt BRH gutta i forsvar betyr ikke at jeg er leder for dem og bestemmer hva disse gutta gjør, sier eller tenker. Om jeg har vært hard mot enkeltpersoner så er det ikke bevist men kun i håp om å få det så godt vi/jeg kan. Jeg vet at jeg har ikke oppført meg eksemplarisk men det finnes andre måter på å ordne opp i ting.

Heldigvis så finnes det førtsatt en hel haug av mennesker som synes jeg gjør en bra jobb for Plankehaugen og som setter pris på meg. Takket være disse menesker har jeg fått opplysning at enkeltpersoner prøver å ødelegge for meg. Og på hvilken mote. Når en planlegger å aksjonere mot jobben min på grunn av meg da er det feigt. Hva blir neste ? Familien min ?

derfor har jeg ringt Ulf Berg og informert ham om at jeg gir meg i plankehaugen. Så nå kan dere slutte å tenke å om å gjøre noe og ta heller en prat med meg da....

jeg har i tillegg bedt gutta her på forumet om å slette brukernavnet mitt.

 

 

 

---------------------------

Da nije bilo tebe, na teskom putu mom.
Ja nikada pjevao ne bi, jer ne bih imao kom.
Dinamo Zagreb


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340