Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 07 sep 07, 12:09

Jeg tror den aller viktigste forutsetningen for Eggens suksess nettopp var at han fikk styre skuta såpass enerådig som han gjorde. Det er et ordtak som sier "jo flere kokker jo mer søl" og det tror jeg passer utmerket på FFK anno 1984-2002.

Det er i alle fall ingen som helst tvil om det har vært altfor mange mennesker innom FFK i disse årene som har hatt altfor mange meninger og alt for mye, vært altfor kåte på innflytelse (som regel under henvisning til "demokrati" og annet sprøyt) og som har hatt alt for mange sneversynte og særegne meninger. Tilsammen blir det en klubb preget av rot, inkompetanse (selv om hver enkelt kanskje kunne vært dyktig hver for seg) hvor det enest eman ha rklart å enes sånn noenlunde om er ordningene rundt vaffelsag og kakelotteri. Samt at i FFK sier man nei til kombinasjonen idrett og alkohol, selvsagt. Det siste var jo alltid det viktigste.

For å rydde opp i dette trengtes en person som kunne sette alle de lokale småkongene på plass og innføre en meningsfull orden. Eggen var mannen som klarte det. Det er mulig det fantes enkelte andre som kunne ha klart det, men det er ikke snakk om at det kunne vært mange. Til det var oppgaven altfor sammensatt og krevende.

Ovenpå å lykkes så det monnet hadde Eggen vett til å trekke seg tilbake i tide, antagelig innså at at han ikke var den rette til å bringe FFK ytterligere oppover på tabellen.

Bedre kan det ikke gjøres.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340