Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 07 sep 07, 11:10
Opprinnelig postet av kanogvetalt

Hadde ikke Eggen betydelig høyere budsjetter å rutte med enn sine forgjengere?

Etter min mening var det der det startet. Eggen kom ikke til FFK med de samme forutsetninger som Rostad. Jeg påstår fortsatt at hvilken som helst av dagens Tippeliga trenere(med unntak av Wiggen) kun klart det samme som Eggen gjorde de 2 første årene.

Kunststykket var å få en profilert trener til klubben og å skaffe pengene.

Så du mener at det var pengene alene som gjorde Eggen i stand til å lykkes? Det er vel egentlig ganske tanketomt å tro at penger alene løser noe som helst. Så enkelt er det aldri. Det eneste en tulling klarer å gjøre med mye penger er å sløse dem bort.

Et konkret eksempel: hvor god spiller kan man kjøpe for fem millioner? Skal vi si at man får f.eks en stk Ardian Gashi? Det er jo ikke så verst i så fall, spesielt når den selvsamme Gashi presterer langt bedre for FFK enn han gjorde for sin forrige klubb i hele år. Men følger det med noen slik garanti?

Wehrman kostet 1,5 millioner. Jeg vil si han har vært minst like bra, kanskje enda bedre for FFK siden han kom som det Gashi har vært. Og hva med Bjørkøy, var det ikke 700.00 han kostet? La gå at Gashi er hakket bedre enn Bjørkøy, men han er ikke 7 ganger så god. Tross alt. Videre husker vi Heavy, han kostet også fem millioner. Heavy bøtter inn mål for alle klubber han spiller for han, bare ikke FFK. Selv om han kostet like mye som Gashi.

Poenget burde være krystallklart. Suksess på fotballbanen kan ikke kjøpes for penger alene. Man trenger den rette treneren til å finne de rette spillerne og bruke dem på den rette måten. Penger er bare en av minst tre faktorer som alle må være på plass. Kompetanse er en annen, og det tredje går på personlig kjemi og sammensetningen av laget.

Å si at "alt handler om penger" er en banal forenkling i beste VG-ånd. Det er en spissformulering som selvsagt inneholder et snev av sannhet, men noen fullverdig sannhet er det ikke på noen måte.

---------------------------

"Det e helt vanvittigt det så skjer på Fredrikstad Stadion!"

- Frode Olsen kommenterer skuddet til Anders Prytz


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340