Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5524

Lagt til: 07 sep 07, 10:41
Opprinnelig postet av Pelle

Mange glemmer dessverre fort. Både spillere og trener(e) som har gjort en viktig innsat for at FFK er der de er i dag, blir rakket ned på så fort de forlater klubben. Må nesten si at man skal være ganske historie- og kunnskapsløs om man sier at Eggen ikke skal ha sin del av æren for at vi er der vi er. Han hadde sine feil og mangler, men vi kan ikke være så smålige at vi skal ta fra ham hans del av æren for at FFK pr i dag er i toppen av norsk foball.

 

Jeg er gammel nok til å huske og er relativt interessert i historie. Men jeg er uenig med deg. Kan ikke se at det gjør meg historie- og kunnskapsløs.

For mange år tilbake var det stor glede i Bærum. Stabæk hadde rykket opp fra 4. til 3.divisjon. Noen ildsjeler tok helt av å sa at de skulle bli et topplag, vinne cup-finale og spille CL. Det krever mye for å nå et slik mål, og for å i det hele tatt tenke tanken så krever det litt galskap.  Man må altså være litt gal og deretter gjøre det som skal til. Man må skaffe penger, trener og spillere. Stabæk nådde ikke alle målene innen tidsrammen, men de ble et topplag i norsk fotball.

På begynnelsen av dette årtusenet var det en gjeng som fikk de samme gale ideene har i Fredrikstad. De var kanskje ikke like gale da det tross alt er en fotballhistorie her i byen. Og det er kortere vei fra 2. div og opp. Men, like fullt så tenkte de tanken og gjorde deretter det som skulle til. Skaffet penger, trener og spillere.

Dette er to sanne historier fra virkeligheten. Kall meg gjerne historieløs.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340