Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 06 sep 07, 22:55

Opprinnelig postet av Costanza
En trener som fører et lag opp to divisjoner på to år er dyktig. Knut Torbjørn Eggen skal ha veldig mye av æren for at vi er der vi er i dag.

Mye fornuftig...

Av enkeltpersoner så føler jeg vi kan skille ut tre personer som har vært viktigst i forhold til å få FFK tilbake som en toppklubb:

- Knut Torbjørn Eggen
- Terje Høili
- Markus Ringberg

Æres den som æres bør heter det
Helt enig med Costanza når det gjelder disse tre.
Høilis midler hjalp oss opp, og hjalp oss å bli i TL.
Eggen, som person og trener, sørget for at vi fikk de tilstrekkelige midlene, sørget for to opprykk på rad, og holdt oss i TL.
Markus Ringberg, sørget med sine mange mål og assist, sin innsats og vilje, for at vi kunne ta steget opp blant de store. FFKs viktigste spiller i nyere tid.

Mange glemmer dessverre fort. Både spillere og trener(e) som har gjort en viktig innsat for at FFK er der de er i dag, blir rakket ned på så fort de forlater klubben. Må nesten si at man skal være ganske historie- og kunnskapsløs om man sier at Eggen ikke skal ha sin del av æren for at vi er der vi er. Han hadde sine feil og mangler, men vi kan ikke være så smålige at vi skal ta fra ham hans del av æren for at FFK pr i dag er i toppen av norsk foball.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340